Thumb Author Ana Couñago Sobral

Ana Couñago Sobral

Psychologie


Psycholoog gespecialiseerd in onderwijspsychologie. Ze is facilitator geweest van verschillende cursussen met betrekking tot het omgaan met emoties bij kinderen en neurologische ontwikkelingsstoornissen. Ze heeft ook nauw samengewerkt met instellingen en organisaties als psycholoog, met een opgebouwde ervaring van meer dan vijf jaar. Zij heeft onderzoeksprojecten ontwikkeld en en artikelen geschreven op haar vakgebied.

Over de auteur

Afgestudeerd in psychologie aan de Universiteit van Santiago de Compostela (USC) in 2016. Master in speciale onderwijsbehoeften van de Universiteit van Deusto (2017).

Zij heeft een cursus in kinderopvang ( Spaanse confederatie van onderwijscentra, 2018) en een multisensorische klassikale cursus in het speciaal onderwijs (Spaanse confederatie van onderwijscentra, 2019) afgerond.

Zij heeft een artikel gepubliceerd voor het tijdschrift van het Official College of Psychology van Bizkaia . Daarnaast is ze de auteur van een e-learningcursus over Aandacht voor hoogbegaafde leerlingen . Zij heeft samengewerkt met verschillende verenigingen, centra en instituten die psychopedagogisch werk uitvoeren. Sinds 2017 werkt ze als psycholoog gespecialiseerd op het gebied van onderwijs in verschillende psychologiecentra en kabinetten.