Thumb Author Airam Vadillo Larios

Airam Vadillo Larios

Psychologie


Psycholoog gespecialiseerd in geestelijke gezondheidszorg. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring opgebouwd in medische en humanitaire organisaties, in eerste instantie gericht op noodsituaties. Hij heeft veldervaring in situaties van ontheemding, seksueel geweld, vermiste personen en marteling. Hij was afgevaardigde van de MHPSS in Jemen, Tadzjikistan en Kirgizië.

Over de auteur

Graad in psychologie aan de Universiteit van Salamanca (2012). Collegiale nummer: CL-3644, Castilla y León, Spanje; Senescyt-register, Ecuador. Afgestudeerd in verpleegkunde aan de Universiteit van Valladolid (2007).

Master's Degree in Toegepaste Klinische Psychologie , Volwassenen en Kind en Jeugd van het Alborán Hoger Instituut voor Psychologie (2012). Officieel masterdiploma in onderzoek toegepast op onderwijs (Universiteit van Valladolid, Spanje; 2012-2013). Master Internationale Samenwerking (2017).

Zijn begin in de geestelijke gezondheidszorg begon in 2007 als verpleger in het psychiatrisch ziekenhuis Lafora in Madrid; Santa Caterina, Gerona; Benito Menni, Valladolid. Sinds 2013 werkt hij als psycholoog in internationale samenwerking en humanitaire acties.

Hij heeft verschillende interventies gedaan, waaronder we kunnen benadrukken:

Interventie in het licht van de Ebola-noodsituatie in Sierra Leone ( Médicos del Mundo , 2015)
Geestelijke gezondheid in de staatsgevangenis en psychiatrisch ziekenhuis van Juba, Zuid-Soedan  (2016) met Handicap International
Projectcoördinator geestelijke gezondheid in Ramtha, Jordanië voor de Syrische vluchtelingenpopulatie, met Artsen Zonder Grenzen (AZG) (augustus 2017 – mei 2018).

Sinds 2017 biedt hij online psychologische diensten aan via zijn eigen website.